Arrangementen

Binnenkort een dagje-uit of weekendje-weg? De beste toeristische activiteiten zijn gebundeld als arrangementen en maken een bezoek nóg aantrekkelijker. Combineer een activiteit met een heerlijke versnapering of bezoek de Vesting3hoek en overnacht op een unieke locatie. De optimale 'Lingewaal-beleving' begint hier!

 

3-daags Stap en Trap arrangement

3-daags Stap en Trap arrangement

Ontdek de fruittuin van Nederland! Fiets of wandel langs pittoreske dorpjes, machtige forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de schilderachtige rivier de Linge.

Ochtendmist roeiboothaven Heukelum © de gemeente Lingewaal

Cultuursnuiven in de Vestingdriehoek

Cultuursnuiven in de Vestingdriehoek

Het dagarrangement bevat koffie met gebak, een stadswandeling door Gorinchem, lunch, bezoek aan Slot Loevestein, gevelgedichtenwandeling door Woudrichem, optioneel bezoek aan Fort Vuren en tot slot een diner (keuze uit meerdere restaurants).

Fort Vuren © De gemeente Lingewaal

Lente weekend arrangement

Lente weekend arrangement

Geniet in een rustige en landelijke omgeving van de adembenemende natuur. Plan uw bezoek in de lente en u krijgt de unieke bloesem er gratis bij.
Zuiderlingedijk © de gemeente Lingewaal

3-daags Vestingdriehoek arrangement

3-daags Vestingdriehoek arrangement

Bezoek Vuren, Woudrichem en Loevestein en ontdek drie provincies in één dag. Vaar over van Fort Vuren naar Slot Loevestein of Woudrichem en treed in de voetsporen van Dokter Tinus.

Zicht op Slot Loevestein © de gemeente Lingewaal

Happen en trappen in de Vestingdriehoek

Happen en trappen in de Vestingdriehoek

Hét fietsarrangement in de Vestingdriehoek inclusief koffie met gebak in Gorinchem, dagkaart veerdienst, bezoek en lunch in Slot Loevestein en afsluitend een heerlijk ijsje in de pittoreske vestingstad Gorinchem.


Fietsers op de dijk © Paul van der Klei

Bubbelen in de Betuwe

Bubbelen in de Betuwe

Ontspan en kom helemaal tot rust in de Betuwe. Geniet van het comfort en ontsnap aan de dagelijkse sleur.


Bubbelen in de Betuwe © De schildkamp

Lekker langs de Linge

Lekker langs de Linge

Volg met de fiets de eeuwenoude kronkelende Linge. Geniet van de prachtige natuur in de Betuwe en ontdek de boomgaarden aan de oevers van deze prachtige rivier.


Rustplaats fietsers © De gemeente Lingewaal

Top