Eten en drinken

Tijd voor een welverdiende tussenstop tijdens uw activiteit? Pauzeer eens bij één van de theetuinen en geniet van appeltaart die bereid is met appels van lokale fruittelers. Combineer het nuttige en aangename door een kopje koffie te drinken bij een historisch fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Sluit uw dag smakelijk af door uitgebreid te dineren in één van restaurants. Kortom; er is voldoende te doen, de keuze is aan u.

 

3D Café

3D Café

Centraal gelegen bij het Geofort vindt u de terrassen van het 3D Café. De inrichting van het café doet denken aan de oude loods van het fort. Las u relaxmoment in en genieten van een lunch, brunch, koffie, thee, borrel en diner. 

3D Café © Geofort

Café & Cafetaria De Wiel

Café & Cafetaria De Wiel

Onder het genot van een drankje heeft u vanaf het terras uitzicht op natuurplas 'De Wiel'. Kies uit het brede assortiment uw favoriete drank, koffie of thee. Ook kunt u voor diverse lunchgerechten bij Café & Cafetaria De Wiel terecht.

Sfeerimpressie © Café & Cafetaria De Wiel

Fort Vuren

Fort Vuren

Fort Vuren is een trekpleister aan rivier de Waal. Het volledig vernieuwde fort biedt eenvoudige, maar smaakvolle, gerechten. Fort Vuren heeft ook bijzondere erfgoedlogies.


Terras Fort Vuren © Paul van der Klei

Pannenkoekhuis Het Lingebosch

Pannenkoekhuis Het Lingebosch

Genieten van traditioneel gebakken, overheerlijke pannenkoeken in een prachtige landelijke omgeving? Dan bent u bij Pannenkoekhuis Het Lingebosch aan het juiste adres!

Assortiment © Pannenkoekenhuis Het Lingebosch

Theetuin Oud Vuren

Theetuin Oud Vuren

Tijdens uw fiets- of wandelactiviteiten is het een geschikte locatie om te genieten van een kop thee, koffie of een koud glas frisdrank. De 'lekkerste' huisgemaakte appeltaart van Nederland met lokale appels uit Herwijnen is zeker een aanrader.

Huisgemaakte lekkernij © Restaurant Oud Vuren

Ambachtsbakker De Jager

Ambachtsbakker De Jager

Ambachtsbakker De Jager in Asperen is meer dan enkel een bakker. Het bedrijf is gespecialiseerd in gebak, koek en banket. Naast de vele producten is er ook een terras om te genieten van koffie met gebak.


Vooraanzicht bakkerij © Ambachtsbakker De Jager

De Schildkamp

De Schildkamp

Voor ontbijt, lunch en diner bent u welkom in het dagelijks geopende a la carte restaurant. Moderne en smaakvolle gerechten worden met lokale producten bereid. En dat proeft u!


Restaurant De Schildkamp © De Schildkamp

Herberg De Swaen

Herberg De Swaen

U wordt ontvangen in een gemoedelijk en sfeervol omgeving. De koks slagen er in om gerechten met creatieve twist te serveren. Wat heeft geresulteerd in de titel Topper van de Regio van restaurantgids Wining & Dining.

Impressie restaurant © Herberg de Swaen

Restaurant Goudreinet Vuren

Restaurant Goudreinet Vuren

Met een gevarieerde en betaalbare kaart is er voor ieder wat wils. Of u nu komt voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak, een simpele lunch of een uitgebreid exclusief diner, u bent van harte welkom!

Brasserie © Goudreinet Vuren

Brouwerij & Proeflokaal 't Kuipertje

Brouwerij & Proeflokaal 't Kuipertje

De kleine brouwerij met een leuk proeflokaal bevindt zich in Heukelum. Het proeflokaal is zaterdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur geopend. U kunt dan genieten van een heerlijk lokaal biertje.


Impressie proeflokaal © Brouwerij en Proeflokaal 't Kuipertje

De Taveerne

De Taveerne

De Taveerne bij Kunstfort Asperen is een pittoreske plek voor lunch, buffet, high tea of borrel (en diner voor groepen vanaf 25 personen op reservering). Vanaf het grote terras heeft u uitzicht op het mooie torenfort en de grachten.

De Taveerne © Kunstfort Asperen

Koffie- & Theeschenkerij De Uitspanning

Koffie- & Theeschenkerij De Uitspanning

De Uitspanning is een koffie & theeschenkerij met een bijzondere theetuin. Diverse wandel en fietsroutes voeren u langs de locatie waar u kunt genieten van een kop koffie of thee met gebak.

De Uitspanning © Paul van der Klei

Restaurant Oud Vuren

Restaurant Oud Vuren

In deze authentieke, gemoedelijke en tevens oudste boerderij van Vuren serveren ze vol trots huisgebakken appeltaart, high tea, lunches en ambachtelijke buffetten.


Impressie restaurant © Restaurant Oud Vuren

Top