Overnachten

Na een dag vol activiteiten helemaal ontspannen in een sfeervolle bed & breakfast aan de dijk? Gaat u liever 'back-to-basic' en kamperen op een unieke locatie in de prachtige natuur? Of van alle gemakken voorzien en overnachten in hét hotel van de regio? Wat u ook zoekt, kom helemaal tot rust, geniet en beleef het in Lingewaal.

 

B&B Aan de Spijkse Waard

B&B Aan de Spijkse Waard

Prachtig gelegen aan de Linge tussen Leerdam en Gorinchem ligt in de buurtschap Vogelswerf de verbouwde woonboerderij `aan de Spijkse Waard`. De natuur bevindt zich op steenworp afstand.


Prachtig gelegen aan de Linge © B&B Aan de Spijkse Waard
  

B&B De Knorhoek

B&B De Knorhoek

Deze B&B biedt al bijna 10 jaar overnachtingsmogelijkheid in een pittoreske dijkwoning. Ontvlucht de dagelijkse drukte en kom geheel tot rust.

B&B De Knorhoek © Website van de Knorhoek

B&B Op Heukelum

B&B Op Heukelum

Een compleet ingericht appartement in het koetshuis van Kasteel Merckenburg te Heukelum. Ervaar de rust, ruimte en beslotenheid van een privé domein op de grens van de Betuwe.

Sfeerimpressie
© Wen Versteeg

De Vleugelslag

De Vleugelslag

De Vleugelslag is gehuisvest in een 18e eeuwse boerderij aan de oever van de Waal in Herwijnen. Het geheel is omringd door een ruime beschutte tuin. De Vleugelslag staat garant voor goede service en kwaliteit.

Vooraanzicht de Vleugelslag © De Vleugelslag

B&B Appeltje Eitje

B&B Appeltje Eitje

In de landelijke en rustige omgeving van de Betuwe ligt aan de Linge de sfeervolle B&B Appeltje Eitje. Het is de ideale omgeving voor natuurliefhebbers, sportievelingen en cultuursnuivers aangezien diverse fiets- en wandelroutes binnen handbereik liggen.

Bed & Breakfast © B&B Appeltje Eitje

B&B De Ruif

B&B De Ruif

Landelijk gelegen in Asperen met uitzicht over de weilanden ligt B&B De Ruif. Dit sfeervol ingerichte 2 persoons huisje staat op het erf van een oude stadsboerderij.

B&B De Ruif © Bedandbreakfast.nl

Camping De Lievelinge

Camping De Lievelinge

Een groene oase met een verrukkelijk zwemmeer, royale kampeerplaatsen, inspirerende, ongewone en kunstzinnige verhuurunits, een relaxte sfeer, een kinderboerderij en een uitstekend restaurant met een zonneterras. De Lievelinge is uniek in Nederland.

Zwemmen in het Lingebos © Camping de Lievelinge

Fort Vuren

Fort Vuren

Fort Vuren bevindt zich op een strategische locatie aan de Waal. U kunt hier op verschillende manieren overnachten, zoals in een luxe B&B of kamperen met uitzicht op de rivier. Waan u in het verleden, maar geniet van hedendaags comfort.

Luchtfoto Fort Vuren © Bedandbreakfast.nl

B&B De Kever

B&B De Kever

Vlakbij Gorinchem ligt stroomopwaarts aan de Waaldijk in Vuren, een eeuwenoude boerderij uit de 18e eeuw die fungeert als bed & breakfast.


B&B De Kever © BedandBreakfast.nl  

B&B Herwijnen

B&B Herwijnen

De B&B ligt aan de dijk in Herwijnen met uitzicht op de Waal. De accommodatie is geschikt voor maximaal vier personen. Het huisje beschikt over een woonkamer met slaapgedeelte, keuken en badkamer.

B&B Herwijnen © Bedandbreakfast.nl

Camping De Zwaan

Camping De Zwaan

Gelegen beneden aan de dijk, pal langs de Waal, waar de grote vrachtschepen voorbij varen op weg naar verre bestemmingen. Een rustige locatie met adembenemende natuur en prachtige vergezichten over de rivier.

Camping De Zwaan © Paul van der Klei

Hotel De Schildkamp

Hotel De Schildkamp

In de Betuwe met haar de uitgestrekte fruitboomgaarden bevindt zich Hotel de Schildkamp. Heerlijk overnachten, genieten van de prachtige omgeving en lekker eten? Geniet dan zorgeloos en ontspannen in dit hotel.

Impressie van de suite © Hotel De Schildkamp

Top